62646 62646

Lallemand Philly Sour 500g

Dry yeast for sour ales

Varunummer: 106022
BeskrivningSpecifikationer
Beskrivning

WildBrew™ Philly Sour is a unique species of Lachancea selected from nature by University of the Sciences in Philadelphia, PA, USA (Patent pending N° PCT/US20 18/043 148). WildBrew™


Philly Sour produces moderate amounts of lactic acid in addition to ethanol in one simple fermentation step. This first yeast in the WildBrew™ series is a great choice for innovative, sessionable sour beers with refreshing acidity and notes of stone fruit. With high attenuation, high flocculation and good head retention,

WildBrew™ Philly Sour is an ideal yeast for traditional styles such as Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales and its resistance to hops make it perfect for Sour IPA’s.


Dosage rate: 0,5-1,0g pr/liter

  • Yeast strain: Lanchancea SPP
  • Fermentation range: 20-25°C (68-77°F)
  • Attenuation: High
  • Flocculation: High
  • Alcohol tolerance: 9% ABV
Specifikationer

Produktinformasjon

Producent Lallemand
Vikt 500 g


Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.